Falusi vendéglátás
„Földtől az asztalig”
A tanya egy része állattartó teleppé van nyilvánítva, sertés tenyészetünk van. Joggal mondhatjuk a „Földtől az asztalig” szlogent, hiszen saját előállítású takarmány felhasználásával, saját tenyésztésű sertésállományból készítjük termékeinket kistermelőként.
Nagyon fontos, hogy megfelelő minőségű, megbízható húsunk legyen alapanyagként. A felhízlalt sertéseket téli időszakban dolgozzuk fel. Szeretnénk az idei évtől látvány disznótor keretén belül is feldolgozni a sertéseket illetve falusi vendégasztal szolgáltatás keretén belül értékesíteni.
Jelenleg gyártott készítményeink: nyers kolbász, hurka, füstölt vékony –vastag kolbász, főtt császár szalonna, pácolt pecsenye- tarja, tepertő, abált szalonna, sózott fehér szalonna, kolozsvári szalonna, disznósajt, füstölt csülök és a SZAJMA.