Falusi vendéglátás

„Földtől az asztalig”

A tanya egy része állattartó teleppé van nyilvánítva, sertés tenyészetünk van. Joggal mondhatjuk a „Földtől az asztalig” szlogent, hiszen saját előállítású takarmány felhasználásával, saját tenyésztésű sertésállományból készítjük termékeinket kistermelőként.

Nagyon fontos, hogy megfelelő minőségű, megbízható húsunk legyen alapanyagként. A felhízlalt sertéseket téli időszakban dolgozzuk fel. Szeretnénk az idei évtől látvány disznótor keretén belül is feldolgozni a sertéseket illetve falusi vendégasztal szolgáltatás keretén belül értékesíteni.

Jelenleg gyártott készítményeink: nyers kolbász, hurka, füstölt vékony –vastag kolbász, főtt császár szalonna, pácolt pecsenye- tarja, tepertő, abált szalonna, sózott fehér szalonna, kolozsvári szalonna, disznósajt, füstölt csülök és a SZAJMA.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás